top of page

Hvorfor tar jeg bilder?

 

Min bestefar og hans bror var fotografer for Kunstforlaget Eberh. B. Oppi As, grunnlagt av min oldefar. Disse brødrene reiste rundt i hele Norge og tok bilder av byer, fjell, steder, natur og mennesker som siden ble til postkort og plakatbilder. Mange 10.000 av bilder ble tatt og disse to dro ingen steder uten å ha med seg ett kamera. Sånn er det blitt med meg også.

 

Jeg begynte å ta bilder i tenårene og har siden da tatt bilder av mye forskjellig. De siste årene har jeg hovedsaklig jobbet med konsertfoto for; GAFFA.no, Blezt, musikknyheter.no, Musikkavisen Puls, Deichman m.fl.

 

Lenke til konsertbilder:

https://www.flickr.com/photos/50024469@N03/albums

 

I tillegg tar jeg oppdragsfoto for næringsliv, eventer, mennesker, natur og arkitektur. 

 

Sommeren 2015 hadde jeg en salgsutstilling i Hankøsundet hvor tema er lokal natur. Utstillingen heter "Tidløs sommer på Onsøy" - og jeg har lagt vekt på tidløshet og fanget lys, linjer og det helt spesielle ved stein, berg, flora og hav, i dette området. Bildene blir utstilt og er til salgs i utstillingsperioden men Onsøyfoto kan også bestilles her på nett hele året. Bilder er tatt i området; Foten, Dypeklo, Oksrød, Slevik, Buvik, Geitøya, Knappen, Mærrapanna, Hankø (Trouville) - som alle er å finne i Onsøy, Fredrikstad, Østfold.

 

Kontakt: perottooppi@gmail.com  92809629

 

 

bottom of page